G-team verliest fors van Koedijk

Met het gevoel dat er eindelijk weer eens een puntje te halen viel startte Texel'94 G1 de thuiswedstrijd tegen Koedijk G3. Maar het pakte anders uit.

Koedijk beschikte over een sterke ploeg maar had toch de eerste helft veel moeite met Texel'94. Spitsen Adriaan van Liere en Kees van der Vis kwamen enkele malen in de buurt van de Koedijk-keeper maar helaas ontbrak het hen aan scherpte. Tien minuten voor rust kwam Koedijk onverwachts op voorsprong toen de Texel-verdediging een bal niet goed verwerkte. Ruststand 0-1. Vol goede moed en het windje in de rug startte Texel de tweede helft. Tot een kwartier voor het einde kon men goed met Koedijk meekomen zonder zelf echt gevaarlijk te worden. Een individuele aktie zorgde er toen voor dat de gasten op 0-2 kwamen. Met enkele omzettingen trachtte Texel het tij nog te keren maar helaas was men te moe gestreden om het Koedijk nog lastig te maken en wisten zij in de slotfase nog uit te lopen naar een 0-4 eindstand. Zaterdag speelt het G-team in en tegen Schagen.