Texel wint ruim in Rotterdam

Het eerste van Texel Futsal heeft vrijdagavond met 6-2 gewonnen van FC Salaam in Rotterdam.

Beide ploegen waren aanvankelijk gelijk aan elkaar, maar dat veranderde na de eerste treffer van Texel. Er brak bij Salaam onderling wat gekibbel uit, waarna Texel voor de rust nog twee keer kon scoren. Volgens coach Martijn de Veij werd in de rust met elkaar afgesproken om op dezelfde voet verder te gaan, waarna Texel in de tweede helft verder wist uit te lopen naar 6-2. De eerste vier doelpunten kwamen op naam van Pieter Jan Eelman. Pim de Lugt maakte de vijfde treffer en Jesper Arkenbout tekende het zesde doelpunt aan. Texel staat nu achtste in de eerste divisie van het zaalvoetbal. Met de overwinning werd ook meteen de nederlaag van een week geleden tegen MSV Den Helder weggespoeld.