Volle winst voor dames Tevoko

De dames van Tevoko zijn op stoom. Ook de derde wedstrijd van het seizoen werd gewonnen. In Enkhuizen werd het 0-4 tegen Madjoe 3.

Het was voor Tevoko een lastige wedstrijd omdat Madjoe vrij traag speelde. De strijd ging gelijk op, maar doordat Tevoko een betere services had was dat het verschil in de eerste set. Die ging met 21-25 naar Tevoko. Ook in de tweede set werd er geen prachtig volleybal gespeeld, de punten werden vaak gescoord door fouten van de tegenstander. Ook deze set ging met ups en downs en wederom met een sterke service van Nienke Witte en een sterk blok aan het net werd de tweede set gewonnen met 17-25. Bang voor de beruchte derde set waren de dames van Tevoko niet, maar extra alertheid was wel gewenst. Zowel Joannie van Elk als Anne Sikma scoorden diverse punten aan het net. Maar daarnaast haalde Madjoe met alles of niets ballen ook haar punten binnen en bleef hierdoor in de buurt. Toch was wederom Tevoko de sterkste (21-25). In de vierde set kwam Britte Stuut in het veld voor Anne Sikma. Madjoe was niet meer wat het was en binnen de kortste tijd stonden de Texelse dames met 4-15 voor. Vervolgens begon het wat te rommelen, de concentratie raakte weg en hierdoor maakten de Texelse dames simpele fouten. Madjoe kwam dichterbij tot 18-21, maar met een goede services van Ivet Former, waar Madjoe niets mee kon, haalde Tevoko ook deze set binnen (21-25). Door deze 0-4 overwinning die 5 punten oplevert staat Tevoko bovenaan in de 1e klasse.