2-1 verlies G-team tegen Zouaven

Na een 2-1 nederlaag vorige week van het G-team van Texel'94 tegen Dindua ging zaterdag ook de tweede wedstrijd van het G-team tegen De Zouaven uit, met dezelfde cijfers verloren.

De wedstrijd was pas twee minuten oud toen een Zouaven-speler op het middenveld alle ruimte kreeg en hard en laag wist te scoren. Texel'94 kwam langzaam op gang maar gaande de eerste helft kwam men beter in zijn spel en creeerde enkele kleine kansjes. In de 20ste minuut wist Twan Weijers na goed doorzetten een mooie voorzet op Jeffrey Kolk te geven en deze laatste wist dit keurig af te ronden. Ruststand 1-1.

Ook na rust ontspon zich een gelijkopgaande wedstrijd met weinig kansen voor beide ploegen. Toch kwam De Zouaven opnieuw op voorsprong. Een kwartier voor het einde wist de Zouaven-spits zichzelf keurig vrij te spelen en de Grootebroekers opnieuw op voorsprong te zetten. Texel perste er nog een slotoffensief uit maar het was al te moe gestreden, mede omdat men geen wisselspelers beschikbaar had. Opnieuw dus een kleine nederlaag. Het ziet er naar uit dat het G-team in de najaarscompetitie het heel zwaar zal krijgen maar met deze inzet en door de goede sfeer moet binnenkort toch een resultaatje behaald kunnen worden. Misschien a.s zaterdag wanneer men de uitwedstrijd tegen Koedijk speelt.