Plannen postkantoor

De plannen van Frits Langeveld met het oude postkantoor begonnen voortvarend. De muren werden opnieuw gevoegd en aan de ene kant verrees een ijssalon. De plannen lijken nu echter stukgelopen.

In november ontvouwde Langeveld zijn plannen: "een culinair afhaalcentum "Street Food Texel" met grote wachtruimte aan Oosterhofzijde en IJscorner Speciaal "Pico Bello", aan Burgwalzijde. Tussen deze bedrijven in, een brasserie-eetcafé " de Auberge" met een open keuken en grote open haard." Nu, bijna een jaar verder is Pico Bello gesloten en het postkantoor lijkt een gesloten boek voor de horecamagnaat. "Mijn concept zit niet in de ijskast, maar zelfs in de diepvriezer. Dat maakt dat ik voor alles open sta". Natuurlijk heb ik een voorkeur voor een project dat het 'rondje Den Burg' meehelpt af te ronden. Vanaf Beeresteyn volg ik de ontwikkeling op de voet. De reeds aanschafte inventaris wordt verkocht", laat Langeveld weten.

Langeveld heeft ideeën genoeg voor andere ondernemers: "het thans ruimtelijke gebouw zou bijvoorbeeld nu ook zeer geschikt zijn voor een versmarkt met een beheerders-woning of wie weet komen er ook eventueel ideeën voor een 'nieuw Dorpshuis'. Het zou er kwalitatief zeer geschikt en nog groot genoeg voor zijn ook."