Texelfondspodium op zoek naar verhalen

Het Texelfondspodium is voor de Verhalenmiddag op zondag 12 november in de Buureton op zoek naar mooie, bijzondere, ontroerende of andere verhalen.

Net zoals in voorgaande jaren is het de bedoeling verhalen te verzamelen en vast te leggen, zodat ze niet worden vergeten. De jury, bestaande uit Maaike Vonk en Frank Grootemaat, kiest uit de inzendingen acht verhalen die worden voorgelezen.

De oproep is gericht aan Texelaars die zelf een verhaal hebben of mensen kennen die op verjaardagen en partijen mooie of ontroerende verhalen vertellen, anekdotes vertellen of herinneringen ophalen. Verhalen van nu of van vroeger. En van jong en oud.

Soms is het moeilijk voor iemand om het verhaal zelf op papier te zetten. Laat dat even weten, dan kan iemand hierbij helpen. Alle verhalen die worden ingestuurd worden gebundeld en bewaard. U kunt de verhalen van voorgaande jaren vinden in de bibliotheek en op de website www.texelfonds.nl.

De verhalen graag inleveren vóór 15 oktober. De maximale lengte is bij voorkeur 2 getypte A-viertjes. Liefst digitaal aanleveren bij e.rijk@zorgring.nl