Enzo Knol (met pet) op de foto met kinderen in Oudeschild.
Enzo Knol (met pet) op de foto met kinderen in Oudeschild. Foto: Marian Hendriks

Enzo Knol op Texel: bezoek Robbin en wachtende jeugd voor hotel

Hij was nog nooit op Texel geweest om "te chillen", maar daar kwam afgelopen weekend verandering in. Vlogger Enzo Knol, befaamd bij de jeugd door zijn filmpjes op youtube, ging met zijn vriendin Dee twee dagen naar Texel.

Normaliter komt een vakantie van bekende Nederlanders op Texel niet in de krant (zij hebben ook gewoon hun privacy), maar Enzo Knol is een andere situatie. Zo'n beetje alles wat hij meemaakt en beleeft, staat dagelijks op youtube, zo ook zijn twee dagen Texel. En dat ging ook niet in stilte voorbij.

Direct na aankomst op het eiland gingen Knol en Dee naar Robbin van der Ster in Den Burg om hem te verrassen, ze sliepen in Havenzicht in Oudeschild en aten in De Koog. Bleef ook allemaal niet ongemerkt: in De Koog wilden mensen meteen met Enzo Knol op de foto, zondagochtend stond jeugd in Oudeschild hem op te wachten bij het hotel en zelfs in Den Helder stond hij op het haventerrein al de eerste handtekeningen uit te delen.

Het bezoek van Knol en Dee aan Robbin van der Ster is goed voor een prachtig filmpje. De twee gaan niet alleen bij hem langs omdat Robbin een grote fan van hen is, maar omdat zij ook fan van Robbin zijn sinds zijn deelname aan het TV-programma The Undateables. Robbin en Enzo weten het prima met elkaar te vinden: De heren wisselen bril en pet uit, waarna Enzo opmerkt dat hij 'de nieuwe Robbin' is. De echte Robbin merkt gevat op dat hij dan wel mee Dee mee kan en dat Enzo tevens zijn begeleiding mag overnemen. "Dat heb jij ook wel nodig." Knol en Dee doen in het filmpje op youtube een oproep om een vriendin voor Robbin te vinden. Via het TV-programma The Undateables lukte het niet, maar Enzo Knol heeft ook een goed bereik.

Verderop in het filmpje is te zien dat Knol en Dee aan het einde van de middag vol goede moed naar Paal 17 gaan om wat te eten, maar dat wordt een enkeltje De Koog. Ook Enzo Knol ervaart aan den lijve dat van te voren reserveren in een strandpaviljoen meestal wel nodig is. Het wordt het Pruttelhuus in de Dorpsstraat.

De twee vloggers waren op Texel om te vieren dat ze vier jaar een relatie hebben. Zondagochtend maakte Knol echter ook alle tijd voor de jeugd van Oudeschild toen ze hem bij Havenzicht stonden op te wachten. Handtekeningen, een praatje en selfies, het is allemaal geen probleem. De fans houden van Enzo Knol en Knol houdt van zijn fans. Ook op Texel.

twee dagen

nog nooy egweets

hercules ooit gesprongem en geland, niet genieten van texel, rond kunnen neuzen

al die auto's

op terrein meteen handteken, mag niet ato blijven zitten (verondersyellm, verbaad sdat mogelijk is)

chollende meuwen op boot naar tx, hoeven niet te betaen

Dee: r geweldig gast te zien, lachen met henm

R, elke dag om half vijf een tweet van Robi, vet dat hij videi kijkt, laten we hem verrassren

hoe duidelijk is deze regenboog

robbin met per enzo, nieuwe Enzo, Enzo maf ook wel meteen begeleidng Robin,. 'dat moet jij wel hebben'

Knol, vid hem vrolik

oproep voor vriendin Robbin

trui en fitneshandschoenen