Bella Donna's is vanaf deze week te zien in Cinema Texel.
Bella Donna's is vanaf deze week te zien in Cinema Texel. Foto: Filmfoto

Gruwelen en lachen in Cinema Texel

Bibberen en lachen in Cinema Texel. Gruwelliefhebbers met gevoel voor jeugdsentiment kunnen vanaf deze week terecht bij de nieuwe versie van de horrorklassieker It. Zij die gruwelen van dit genre kunnen misschien beter aanschuiven bij de luchtige komedie Bella Donna's.

Bella Donna's is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties. Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

De horror- thriller IT van New Line Cinema, onder regie van Andy Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal lezers de stuipen op het lijf. In het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, verdwijnen er een aantal mensen op mysterieuze wijze. Een groepje jonge kinderen krijgt te maken met hun grootste angst wanneer ze oog in oog komen te staan met de kwaadaardige clown Pennywise. De clown staat al eeuwenlang bekend om dood en verderf.