Verlies zaalvoetbal

De zaalvoetballers van Texel Futsal hebben vrijdag in Ons Genoegen in Den Burg met 3-10 verloren van het sterkere ASV LEBO uit Amsterdam.

Dat betekent dat de zaalvoetballers meteen klaar zijn met het bekertoernooi en de aandacht op het derde seizoen in de eerste divisie kunnen richten. Het verlies tegen ASV LEBO was geen verrassing. De ploeg speelt eredivisie en is daarin een van de sterkste teams. Texel speelde er wel eens eerder tegen de ploeg en wist dat het een krachtige tegenstander was. In de eerste helft lag het overwicht bij ASV LEBO dat zes keer scoorde. In de tweede helft kwam Texel niettemin terug en stond het op een gegeven moment 3-7. Texel mistte de kans op een vierde doelpunt die aansluiting zou geven en daarna was het vrij snel gedaan. Komende vrijdag om 20:45 uur speelt Texel in Ons Genoegen de eerste wedstrijd in de competitie. Tegenstander is het gepromoveerde tweede elftal van Hovocubo uit Hoorn.