Directeur Iwan Groothuis ontvangt de 100.000ste gast in het nieuwe zwembad.
Directeur Iwan Groothuis ontvangt de 100.000ste gast in het nieuwe zwembad. Foto:

Nieuwe zwembad De Krim verwelkomt nu al 100.000ste bezoeker

Het nieuwe zwembad van Vakantiepark De Krim is op 6 juli geopend. Precies twee maanden later, op woensdag 6 september, verwelkomde het zwembad al de 100.000ste bezoeker. Natalie Martinez, met haar partner Robin Korstanje en kinderen Liva Korstanje en Sem Kortstanje, was de gelukkige en werd onthaald met bloemen en een waardencheque.

Precies aan het begin van de zomervakantie werd het nieuwe zwembad geopend. "Onze gasten op Vakantiepark De Krim waren hier natuurlijk erg blij mee", verteld Iwan Groothuis, directeur van De Krim Texel. "Het is de hele zomervakantie elke dag erg druk geweest in het zwembad, met vele dagen boven de 2000 bezoekers per dag. Onze gasten hebben volop genoten van het zwembad, de glijbanen, de wildwaterbaan, het spraypark en met mooi weer ook van de ligweide. Vandaag mochten we al de 100.000ste bezoeker verwelkomen".

"In de vakantieperiodes hebben we de capaciteit van het zwembad volledig nodig voor de gasten van Vakantiepark De Krim. Helaas was het daarom niet mogelijk om het zwembad ook voor onze gasten op andere locaties van De Krim Texel open te stellen. Eind augustus, toen voor een deel van Nederland de zomervakantie weer afgelopen was, werd het iets rustiger. We hebben toen direct de losse kaartverkoop opengezet", vertelt Groothuis. "We willen immers graag dat ook gasten van onze andere parken én Texelaars kunnen genieten van ons mooie zwembad. Texelaars kunnen een winterabonnement afsluiten voor een vriendelijke prijs".

Inmiddels is ook de nieuwe fitnessruimte op Vakantiepark De Krim geopend. Deze is uitgerust met krachtapparatuur om alle spiergroepen te trainen en er zijn roeiapparaten, fietsen, crosstrainers en een loopband om aan de conditie te werken. Ook zijn er diverse losse attributen om oefeningen te doen, zoals dumbells t/m 30 kg en een bankdruktoestel. Een aanwinst, zeker voor inwoners van De Cocksdorp, die nu dichtbij huis kunnen sporten.

Texelaars kunnen kiezen voor een losse les, maar ook een maand-, half jaar- of jaarabonnement nemen. "Ter kennismaking komt er een jaarabonnement voor de fitness in combinatie met een winterabonnement voor het zwembad voor €22,50,- per maand. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de zwembadbalie voor meer informatie", meldt Groothuis. "Het nieuwe zwembad en het fitnesscentrum zorgen voor een verdere verbinding tussen De Krim en de inwoners van Texel."