Mooie prestaties bij baanloop AV Texel

AV Texel hield dinsdag een hardloopwedstrijd op de atletiekbaan. De 1000 meter ging om 19.00 uur van start. Daarbij was Pieter Dogger veruit de snelste loper. Na 3.12 minuut bereikte hij de finishlijn. Kort daarna volgde Coen van de Kerkhof in 3.25. De pas 10-jarige Mervin de Witte leverde een knappe prestatie door net binnen de 4 minuten te blijven. Ondertussen was ook de snelste vrouw, Margot van der Ven , gefinisht in 3'53".

Op de 5000m stonden lopers van allerlei snelheden aan de start. Snelste loper was Coen Schoonheden die met 19'53" keurig binnen de 20 minuten bleef. De volgende loper was Guy Diekmann uit Eerbeek die net binnen de 25 minuten over de finish kwam. Annelies Graaf die de deelnemers in de AV Texel-kantine van een drankje voorzag, liep tussendoor nog even 3000m en kwam daarbij uit op een mooie tijd van 18'43".

De volgende testloop op de atletiekbaan wordt gehouden op dinsdagavond 7 nov. Meer informatie hierover en de volledige uitslagen zijn te vinden op de website van AV Texel www.avtexel.nl