Workshop Facebook en Twitter

Voor wie meer wil weten over hoe je Facebook en Twitter kunt inzetten voor je vereniging of Stichting houdt Texels Welzijn de workshop 'Communicatie en sociale media'. Die wordt gegeven op dinsdagavond 12 september, van 19.30 tot 21.30 uur in De Hof (Nikadel 13, De Koog).

In de andere dorpen wordt de workshop aangeboden op: Dinsdagavond 19 september, van 19.30 tot 21.30 uur in De Bijenkorf, dinsdagavond 3 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur in De Waldhoorn (Herenstraat 30, Den Hoorn), dinsdagavond 10 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur in 't Skiltje (De Ruyterstraat 61, Oudeschild) en 17 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur in Het Eierlandsche Huis (Klimpstraat 33. De Cocksdorp).

Op verzoek van Texels Welzijn beantwoordt Duncan Whyte, van mediabureau Langeveld en de Rooy, tijdens deze interactieve bijeenkomst vragen en geeft uitleg geven over sociale media. Het is nadrukkelijk de bedoeling om samen in gesprek te gaan met de aanwezigen. Op deze manier kunnen specifieke, persoonlijke vragen worden beantwoord waar je direct zelf wat aan hebt.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn: Hoe plaats ik een goed bericht op Facebook? Wat is de rol van de eigen website? Hoe maak je een goed Twitterbericht? Welke hulpmiddelen zijn er om het makkelijker te maken? Wat is het nut van betaalde berichten op Facebook en hoe doe je dat? Hoe vaak moet ik een bericht plaatsen per week? Moet ik ook op Instagram of Google+ of andere sociale media aanwezig zijn met mijn stichting of vereniging? En natuurlijk is er alle ruimte voor de eigen vragen van de deelnemers.

Tijdens de avond is het handig om je laptop mee te nemen en je smart Phone of tablet. Aan deze bijeenkomst kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Kosten voor deelname zijn 5 euro (incl. koffie/thee).