Geflatteerd verlies Texel'94 in beker

Texel'94 krijgt er een zware dobber aan om in het bekertoernooi te blijven. De eerste wedstrijd, uit tegen LSVV uit Langedijk (1e klasse a), werd met 4-1 verloren. Een kwartier voor tijd stond het nog 1-1.

Waar bij Texel'94 - dit jaar voor het eerste in de clubhistorie uitkomend in de tweede klasse - de pijp na 75-ste minuut uit was, kon LSVV nog even door. "Zij zijn al langer bezig, het is een geflatteerde uitslag. We hadden bovendien een aantal afwezigen", stelt elftalbegeleider Rob van der Stap. Texel'94 moest het zondag doen zonder onder andere Ralph Slik, Lesley Koning, Niels van Zuilen en Jurijan Röpke. Daartegenover staat tegenover dat de club uit Den Burg wel kon beschikken over een drietal nieuwkomers. Jelmer Bomas en Remco Boogaard kwamen over van ZDH, Jesper List kwam over van De Koog. Alle drie maakten minuten.

Zaterdag speelt Texel'94 om 17:00 op het eigen veld tegen BOL uit Broek op Langedijk. Om een kans te maken om door te gaan, zal er gewonnen moeten worden. Alleen de nummer 1 in een poule van 4 gaat namelijk door. Op 24 september begint de competitie voor Texel'94 met een wedstrijd tegen Zaanlandia.