De Canadese pianiste Sarina Zhang.
De Canadese pianiste Sarina Zhang. Foto: Margarida de Amaral

Tournee jonge musici

In de concertreeks The International Holland Music Sessions in het Hoornder kerkje zijn komende week twee concerten. Maandagavond 14 augustus de Canadese pianiste Sarina Zhang en donderdagavond 17 augustus 2017 de Japanse pianiste Satomi Chihara.

Maandagavond 14 augustus een optreden van de Canadese pianiste Sarina Zhang. Zij vertolkt werken van Händel, Liszt en Brahms. Na de pauze spelen de Amerikaanse celliste Annie Jacobs-Perkins en haar Hongaarse pianist István Lajkó werken van Bach, Brahms, Chopin en Summer.

Donderdagavond 17 augustus 2017 aan de vleugel de Japanse pianiste Satomi Chihara. Hij speelt werken van Bach, Beethoven en Ravel. Na de pauze speelt het Hongaarse cello-piano duo Csöke-Lajkó werken van Brahms, Popper, Rimski-Korsakov en Rachmaninoff.

Aanvang van beide concerten is 20.15 uur. Toegangsprijzen: Normaal €16,-. Begunstiger TIHMS €13,-. CJP/Jongeren tot 30 jaar € 8,-. Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang. Informatie: www.tihms.com. Online-bestellingen: www.texel.net. Kaartverkoop: bij de VVV Texel en vanaf een half uur voor aanvang van het concert bij het Hoornder kerkje.

Afbeelding
Afbeelding