Pianist Nejc Kamplet, violiste Yuka Murayama en de Wit-Russische pianist Vital Stahievitch.
Pianist Nejc Kamplet, violiste Yuka Murayama en de Wit-Russische pianist Vital Stahievitch.

Internationaal talent

In de concertreeks The International Holland Music Sessions in het Hoornder kerkje donderdag 3 augustus een optreden van pianist Sebastian Salvaterra. Aanvang 20.15 uur. Volgende week zijn er optredens op maandag 7 en donderdag 10 augustus.

Maandagavond 7 augustus vertolkt de Sloveense pianist Nejc Kamplet sonates van Haydn, Rachmaninoff en Liszt. Na de pauze spelen de Japanse violiste Yuka Murayama en de Wit-Russische pianist Vital Stahievitch werken van Brahms, Joachim en Schumann.

Donderdagavond 10 augustus speelt de jonge Chinese pianiste Zhu Sun werken van Mozart, Beethoven en Ravel. Na de pauze speelt het Oostenrijks-Spaanse cello-piano duo Guschlbauer-Ramirez werken van Brahms en Debussy.

De concerten beginnen steeds om 20.15 uur. Toegangsprijzen: Normaal €16,-, begunstiger TIHMS €13,-, CJP/Jongeren tot 30 jaar €8,- en kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang. Informatie: www.tihms.com,

Online-bestellingen: www.texel.net. Kaartverkoop: bij de VVV Texel en vanaf een half uur voor aanvang van het concert bij het Hoornder kerkje.