Afbeelding
Foto:

Voor elk wat wils op Beach Food Festival

Het ging er ontspannen aan toe op het Beach Food Festival. Naast eten en drinken waren er allerlei andere vormen van vermaak. Maar wie lekker wilde niksen, kon ook uitstekend achterover leunen.

Het was geen uitgesproken strandweer, maar op het groentje nabij de jachthaven was het goed toeven. Hiernaast een foto-impressie van dit bijzondere evenement, waar menigeen zich op geheel eigen wijze wist te vermaken.

1. Mevrouw Van der Meulen uit Sneek en met haar man, kampeerders op camping Loodsmansduin, genieten van een portie spareribs uit de foodtruck van de Pelikaan. "Kun je gerust nemen", luidde haar advies. Een paar jaar geleden verruilden ze Ameland, waar ze tientallen jaren verbleven, voor een vakantie op Texel.

2. Lekker lui genieten van het zonnetje in een ligstoel op het middenterrein, te midden van de foodtrucks.

3. Esther van Zeijlen van Mirakelz verzorgde workshops voor kinderen. Hier doet ze bij Elze een zelfgemaakt enkelbandje van kralen om.

4. Tijdens Beach Food Festival werden allerlei workshops gegeven. Het bereiden van culinaire gerechten door gerenommeerde koks, maar ook fotografie van gerechten, zoals hier.

5. Drukte op het middenterrein, met uitzicht op de Passantenhaven.

6. Er vielen allerlei bijzondere automobielen en trucks te bewonderen. Deze kever vestigt de aandacht op een bijzondere uitspanning.

7. Bij Bart van der Meiden van Dutch Beans kon je terecht voor allerlei soorten koffie. Hier bereidt hij een cappuccino.

8. Tenthuis Texel was aanwezig met allerlei zelfgemaakte zitmeubels. Deze kruiwagen bleek ook goed te voldoen.

9. Voor menig mobiele keuken vormden zich wachtrijen. In de loop van de dag wilde dat nog wel eens veranderen, afhankelijk van het tijdstip of men toe was aan een voor-, hoofd- of nagerecht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding