Raad van Advies VVV aangevuld met twee nieuwe gezichten

De Raad van Advies van VVV Texel is aangevuld met Steven Kraanen en Robert van Marissing. De zittende leden Jolanda Kamphuis (De Krim) en Bouke Weber (Hotel Groep Texel) blijven zitten, zodat het totaal nu op vier uitkomt.

Steven Kraanen (42) is eigenaar mediabedrijf mBuy en woonachtig in Bennebroek. Na een studie aan de Hoge Hotel Management School in Leeuwarden begon hij z'n media-carrière bij Kobalt, op dat moment het grootste full service mediabureau van Nederland, alwaar hij snel opklom tot Manager Media Buying. Steven stapte in 2008 over naar de Telegraaf Mediagroep (TMG), waar hij de Crossmedia Divisie ging leiden. Uiteindelijk nam hij begin 2014, in de functie van Directeur Marketing, afscheid van deze media uitgever vooral omdat Steven de vrijheid van het ondernemerschap wilde gaan ervaren. Samen met een goede vriend en ex-collega startte hij het mediabureau mBuy. "Texel roept bij Steven het ultieme vakantiegevoel op. Z'n eerste kennismaking met het eiland was in het laatste jaar van de basisschool. Dit jaar gaat zijn dochter voor het eerst op kamp naar Texel", schrijft het VVV.


Robert van Marissing (38 jaar) is Manager Paid Services KLM. Via studies aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en de Erasmus Universiteit trad hij in dienst bij KLM. Inmiddels tien jaar actief in diverse functies en disciplines, zoals revenue & pricing (optimalisatie prijsstrategieën), verantwoordelijk voor de zakelijke markt in Afrika en tegenwoordig actief in de commerciële, digitale wereld van KLM waar hij verantwoordelijk is voor het team dat digitale oplossingen bouwt om via de online kanalen betaalde services te verkopen, zoals upgrades, voorkeursstoelen, maaltijden en bagage. Robert woont, na een uitstapje van enkele jaren Parijs naar Air France-KLM, met zijn gezin (weer) in Rotterdam. Wat betreft de Raad van Advies is er een sollicitatieprocedure aan vooraf gegaan, waarbij het LinkedIn platform geactiveerd is. Daaropvolgend hebben sollicitanten van Texel en overkant zich gemeld bij VVV Texel.