Afbeelding
Foto: House of dance

House of Dance op wereldreis

In De Kampanje in Den Helder is zaterdag de jaarlijkse eindvoorstelling van House of Dance, de dansschool van Whitney Valk, gehouden. Onder de dansers veel Texelaars.

Whitney Valk en haar leerlingen namen alle toeschouwers mee op reis naar verschillende landen in de wereld. "HOD ON TOUR" was namelijk dit jaar het thema van de eindvoorstelling. Na 's morgens eerst nog even tijdens de generale repetitie alle puntjes op de i gezet te hebben, gingen om 14:00 uur de zaaldeuren open voor alle ouders ,familieleden en vrienden. Zij waren natuurlijk erg nieuwsgierig waar hun zoon, dochter, vriend, vriendin of echtgenotes afgelopen dansseizoen zo hard aan gewerkt hadden. Want na de succesvolle voorstelling van vorig jaar waren de verwachtingen des te groter wat zij dit jaar weer te zien zouden krijgen. Alle dansvormen waaronder ADV, kidsdance, ballet, hiphop, modern jazz, dancehall en musical showdance kwamen hierbij uitgebreid aan bod. Muziek, kleding, grime, belichting en achtergrondprojectie, overal was aan gedacht. Zowel de leerlingen van Den Helder als die van Texel hadden hun beste beentje voorgezet om het zo goed mogelijk te doen slagen en zo werd het een voorstelling met vreugde en ontroering.

Valk is dan ook beretrots op al haar leerlingen en medewerkers, die als één grote familie samen van deze show een onvergetelijke eindvoorstelling gemaakt hebben en kijkt er nu al naar uit om het volgend jaar wederom op de planken te zetten.