Cursus stoppen met roken in Kampanje

In De Kampanje in Den Helder wordt maandag tien juli een cursus 'stoppen met roken' gehouden. De cursus duurt van 18:00 tot 22:30 uur. Om Texelaars toch de kans te geven om deel te nemen, vaart er een extra boot.

"Wilt u stoppen met roken? Stichting "Ik Stop Ermee" helpt u van het roken af zonder hulpmiddelen, trucjes, enge plaatjes of gewichtstoename. Onderzoek heeft aangetoond dat deze cursus verreweg het hoogste stoppercentage van Nederland heeft: 81 procent. De cursus is interessant, grappig en gezellig (met rookpauzes) en het goede nieuws is dat stoppen verrassend eenvoudig is, tenminste als u het goed doet. De cursussen worden door heel Nederland georganiseerd en zijn uitermate effectief", stelt het organiserende Hkn Huisartsen.

De cursus geeft inzicht in het roken. "Het geheim is dat alle raadsels rondom het roken worden ontrafeld. Daarna is stoppen zo makkelijk, het is bijna leuk. Er wordt ook nazorg geboden. Na de cursus ontvangt u de hele cursus per mail en krijgt u een nood-telefoonnummer, dat u iedere dag kunt bellen tussen 10:00 en 22:00 uur, ook in het weekend", laat de organisatie weten in een persbericht.

De kosten bedragen €50,-. Niet gestopt, geld terug. Ook de verzekeraar vergoedt. Opgeven kan door naam en e-mailadres door te geven. Dit kan telefonisch (bellen of sms) of per e-mail naar: info@ikstopermee.nl. Meer informatie: www.ikstopermee.nl