Afbeelding
Foto: Filmfoto

Opera, humor en

actie in bioscoop

Het programma van Cinema Texel is ditmaal wel erg gevarieerd. Bioscoopgangers kunnen onder meer genieten van de films "Transformers: The Last Knight" en "Verschrikkelijke Ikke 3". Daarnaast is er op 28 juni weer een nieuwe editie van The Royal Opera House, ditmaal met "Otello".

In de spectaculaire nieuwe actie-film Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen.

Verschrikkelijke Ikke 3 is de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur.

Otello: Jonas Kaufmann maakt zijn debuut als Otello in Verdi's gepassioneerde bewerking van Shakespeare's grote tragedie vol jaloezie, deceptie en uiteindelijk moord, gedirigeerd door Antonio Pappano. LIVE voorstelling: woensdag 28 juni 2017 om 20.15 uur. Kaarten kosten €21,50 per persoon inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers bij binnenkomst.

Dinsdagmiddag zijn er weer seniorenvoorstellingen! Koffie/thee, iets lekkers en film voor maar €7,00 per persoon. (Exclusief eventuele toeslagen) Dinsdagmiddag (27-6): 14.00 Exhibition on Screen: Michelangelo: Love and Death; 14.15 Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 2D;