Strandwachten in Baywatch worden bedreigd door een crimineel complot.
Strandwachten in Baywatch worden bedreigd door een crimineel complot.

Lange hete zomer door revival Baywatch

In Cinema Texel belooft het een hete zomer te worden. In de nieuwe actie-komedie Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

In Pirates of the Caribbean: Salazarâr's Revenge keert Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem).

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt in deze animatiefilm verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

Seniorenmiddag

Dinsdagmiddag houdt Cinema de eerste seniorenmiddag. Koffie of thee, iets lekkers en film voor maar €7,00 per persoon. Daarbij staat tijdens de film het geluid wat lager dan gebruikelijk. Meer informatie en het programma op www.cinematexel.nl.