Oude vrienden Willie, Joe en Al
Oude vrienden Willie, Joe en Al Foto: persfoto

Oude vrienden maken noodsprong

"Going in style" is de nieuwe film in Cinema Texel deze week. Verder is er 23 mei weer een seniorenmiddag in de bioscoop.

Oscarwinnaars Morgan Freeman (Million Dollar Baby), Michael Caine (The Cider House Rules, Hannah and Her Sisters) en Alan Arkin (Little Miss Sunshine) zijn de oude vrienden Willie, Joe en Al. Wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te stappen. Wanhopig om hun rekeningen te betalen en voor hun geliefden te kunnen zorgen, riskeren de drie mannen alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven.

Dinsdagmiddag zijn er weer seniorenvoorstellingen! Koffie/thee, iets lekkers en film voor €7,00 per persoon. (Exclusief eventuele toeslagen). Dinsdagmiddag 23 mei: 14:00 Exhibition on Screen: Van Gogh: A Way of Seeing; 14:15 Their Finest.

Naast deze films zijn er tal van andere voorstellingen te zien op het witte doek. Zo staan onder meer King Arthur - The Legend of The Sword, De Smurfen en het verloren dorp, The Boss Baby (NL) en Guardians of the Galaxy Vol. 2 staan op de filmagenda.