Afbeelding
Foto: Ecomare

Jongeren gaan op zomerkamp

Voor de jeugd van 8 tot 15 jaar die houdt van de natuur en buiten zijn, organiseert Ecomare deze zomer twee kampen. Ouders kunnen rustig aan het werk, de kinderen hebben het veel te druk om hen te missen.

Er twee kampweken: van 31 juli tot en met 4 augustus en van 7 t/m 11 augustus. Het zijn vijf actieve dagen waarin veel wordt gefietst, lol gemaakt, ontdekt en gedaan. Texel leent zich hier natuurlijk bij uitstek voor; er is wad, strand, zee, bos en duinen. De kinderen komen overal, ook bij Ecomare. Zelfs achter de schermen bij de zeehondenopvang! Er wordt geslapen in een groepsverblijf in het bos, de ideale uitvalsbasis voor een nachtelijke speurtocht naar vleermuizen.

Een zomerkamp op Texel kost €280,-. De begeleiding wordt verzorgd door vrijwilligers en medewerkers van Ecomare. Wie wil weten hoe het er op zo'n Ecomare-kamp aan toe gaat, kan eens kijken op de facebookpagina zomerkampecomare. Meer informatie en opgeven via www.ecomare.nl (bij Op stap met Ecomare), 0222-317741 of educ@ecomare.nl.