Charlie Hunnam speelt de hoofdrol in de nieuwe verfilming van King Arthur.
Charlie Hunnam speelt de hoofdrol in de nieuwe verfilming van King Arthur. Foto: Filmfoto

Moeders gratis naar bioscoop op moederdag

Zondag is het Moederdag en dat laat Cinema Texel niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom mag iedereen zondag zijn moeder gratis mee naar de bioscoop nemen. Zij kunnen dan onder meer terecht bij de nieuwe verfilming van King Arthur.

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. Met Charlie Hunnam in de hoofdrol is de film een revolutionaire versie van de klassieker over de Excalibur-mythe en volgt Arthur's reis van de straat naar de troon. Wanneer Arthur's vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern (Jude Law) de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren....        tegen wil en dank.

Wie niet van dit genre houdt, heeft nog genoeg keuze over. Zo draaien onder meer de films Beauty and the Beast, Their Finest, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Voor elkaar gemaakt en Fast en Furious 8. De volledige filmagenda vindt u rechts op deze pagina en op www.texelagenda.nl.