Bayern München is kampioen en dat mag gevierd worden.
Bayern München is kampioen en dat mag gevierd worden. Foto: Texel'94

Feest bij Bayern München

Het is feest bij Bayern Munchën, het pupillenteam van Texel'94 dat uitkomt in de Texelse competitie JO-11 (E-pupillen). Zaterdag werd het team dat onder leiding staat van Lilian Brouwer kampioen.

Er waren dit seizoen negen deelnemende teams,waaronder twee van SVO,1 één van SV De Koog,en zes van Texel '94. Na eerst een volledige competitie te hebben afgewerkt, gingen de bovenste vijf teams door naar de kampioenspoule. De overige teams speelden nog een eigen competitie.

De kampioenspoule bestond uit Oosterend wit, Benfica, Juventus, Celtic en Bayern München. Zaterdag viel de beslissing om het kampioenschap in de wedstrijd Bayern- Juventus. Het leek een gemakkelijke wedstrijd te worden voor Bayern nadat die al vrij snel op een 2-0 voorsprong kwam, Juventus gaf echter niet op en kwam in de tweede helft zelfs terug tot 3-3. Vlak voor tijd kwam Bayern echter weer op voorsprong en dit werd niet meer uit handen gegeven.

Op de foto: Van links naar rechts: boven: Jan den Nijs, Lilian Brouwer, Sill van Nijkerk. Voorste rij vlnr: Jur Plaatsman, David Wonder, Dustin Vastermann, Sam Wonder, Anouk Brouwer, Janna Huisman en Morris Hemelrijk.