Texel'94 JO17-1 viert het zojuist behaalde kampioenschap.
Texel'94 JO17-1 viert het zojuist behaalde kampioenschap. Foto: Texel'94

Texel '94 JO17-1 na winst op Dirkshorn kampioen 2e klasse 01

Door met 3-2 te winnen van Dirkshorn JO17 (jongeren onder 17 jaar)-1 is Texel '94 JO17-1 zaterdag kampioen geworden van de 2e klasse 01.

Zonder de geblesseerde aanvoerder Stijn Arends gingen de mannen van trainer/coach Victor Maat prima van start. In de eerste helft waren er voldoende kansen om een ruime voorsprong te nemen, maar na de 1-0 van Jurijan Röpke kreeg Dirkshorn steeds meer ruimte om terug in de wedstrijd te komen. Tien minuten voor tijd keken de Texelaars nog tegen een 1-2 achterstand aan, maar een alles of niets offensief had het gewenste effect. Jurijan Röpke scoorde de gelijkmaker en in de allerlaatste seconde van wedstrijd wist Axel Groszpietsch de winnende treffer te maken en het kampioenschap veilig te stellen. Met dit seizoen slechts twee nederlagen en twee gelijke spelen heeft het team een uitstekende prestatie geleverd.

Op de foto vlnr: achterste rij: Jelle Wetenkamp, Stijn Arends, Owen Dros, Jurijan Röpke, Wouter Maat, Victor Maat, Mike van der Wal, Rik Bijpost. Voorste rij: Coen KLeefsman, Roel van der Vis, Jesse Deul, Jan Boer, Bob Grisnigt, Pascal Saal, Axel Groszpietsch en Danny van Heerwaarden.