Achtste deel in de Fast & Furious-serie is vanaf 12 april te zien in Cinema Texel.
Achtste deel in de Fast & Furious-serie is vanaf 12 april te zien in Cinema Texel. Foto:

Auto's, politie en smurfen in Cinema Texel

Volop nieuwe films bij Cinema Texel. Met "De Smurfen en het verloren dorp", "Fast & Furious 8" (vanaf woensdag 12 april), Chips is er voor ieder wat wils.

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen.

Het achtste deel in de populaire Fast & Furious-serie belooft wederom topspektakel. Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Chips: Jon Baker (Dax Shepard) en Frank 'Ponch' Poncherello (Michael Peña) zijn lid geworden van de California Highway Patrol (CHP) in Los Angeles, maar beiden met een compleet andere motivatie. Baker is een beschadigde, professionele motorrijder die zijn leven en huwelijk weer op de rails probeert te krijgen.