G-team verliest in Spanbroek

Het G-team speelde zaterdag in Spanbroek de uitwedstrijd tegen HOSV G1. De verliezer van deze wedstrijd zou op de laatste plaats belanden en daar waarschijnlijk ook niet meer vanaf komen. Door het ontbreken van de middenvelders Twan Weijers en Coco Taminiau was Texel danig verzwakt en al snel in de wedstrijd bleek dat men een zeer moeilijke middag kreeg. HOSV beschikte over meer loopvermogen en kon, zeker de eerste helft, naar hartenlust combineren. Al snel scoorde HOSV (Helden Op Sport Velden) de 1-0 en even later verdubbelde de achterstand voor Texel toen een afstandsschot van richting werd veranderd. Met nog een tegentreffer ging Texel met een 3-0 achterstand de rust in. Na de wissel een veel sterker Texel. Persoonlijke duels werden nu wel gewonnen en de spitsen Kees v.d.Vis en Jeffrey Kolk kregen nu enkele kansjes. Helaas wist men niet tot scoren te komen zeker nu de uitblinkers Dave Voorend en Anton Staal de verdediging goed dicht hielden. In de laatste minuut vergrootte HOSV hun voorsprong naar de eindstand 4-0. Komende zondag speelt het G-team uit tegen Koedijk G3. Dit is niet alleen de laatste wedstrijd van dit seizoen maar tevens de laatste wedstrijd van de tweeling Jos en Paul Bakker. Op 57-jarige leeftijd en na 23 seizoenen Texel G1 beëindigen Jos en Paul hun voetbalcarrière.