Martijn Kardol
Martijn Kardol Foto:

Cabaretier en programmamaker Martijn Kardol treedt vrijdag op in Klif 12 in Den Hoorn. De cabaretier won al drie prijzen in zijn korte carrière.

Zijn conference 'Bang' begint om 20:30 uur. Kardol won met zijn eerste programma 'Jongensboek' drie prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival (2015) en de jury-, en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival (2016).

In het juryrapport van het Leids Cabaret Festival staat het volgende: "Martijn is als geen ander in staat met hele kleine gebaren of enkele woorden de zaal aan het lachen te krijgen. Dat is een bijzonder talent, en het levert een prachtige combinatie van rust en hilariteit op."

Klif introduceert hem als volgt: "Uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos."

Naast cabaretier is Kardol radiomaker en studeerde hij Zweeds en sociologie. Toegangskaarten voor zijn conference 'Bang' kosten €14,-. Zoals gebruikelijk bij de theatershows van Klif is dineren voorafgaand aan het optreden mogelijk. Reserveren hiervoor kan via tel. (0222) 319633 of per email: info@klif12.nl. Voor het volledige programma van Klif 12: zie www.klif12.nl.