AMC Big Band in Klif

In Klif 12 speelt morgen de AMC Big Band met de show 'Swing it out'.

De AMC Bigband, onder leiding van de bekende Nederlandse trompettist en dirigent Diederik Ruisch, is opgericht in 1993 door Janto Surachno, transplantatie specialist, percussionist en voorzitter van de AMC Bigband.

De AMC Bigband is een graag geziene gast op grote feesten, gala's en overige evenementen. De enthousiaste muzikanten van de AMC Bigband geronseld uit de gelederen van het complete personeelsbestand van het Academisch Medisch Centrum van Amsterdam staan garant voor een avond muzikale gezelligheid. Het repertoire bestaat uit swingende jazz, latin, funk en popmuziek met zang van Shireen Poelstra. Oud Texelaar Brigitte Wilner uit Den Hoorn speelt in de Bigband mee en nam het initiatief om de hele groep een weekend naar Texel te halen. De entree is vrij, aanvang 20:30 uur.

Op 24 maart is het de beurt aan cabaretier Martijn Kardol 'Bang'. Dit optreden begint om 20:30, kaarten kosten €14,00. Klif omschrijft de artiest als volgt: "Klassieke cabaretier die zijn conference afwisselt met liedjes en met kleine gebaren of enkele woorden de zaal aan het lachen krijgt."