Velu en Jimmink

beste klaverjassers

De klaverjasdrive voor het goede doel door De Doormars in 't Skiltje in Oudeschild heeft voor toneelvereniging Nieuw Leven het mooie bedrag van €300,- opgeleverd.

Ondanks de motsneeuw en eventuele gladheid later op de avond kwamen 44 kaarters erop af, mede dankzij de prijzen van de Oudeschilder middenstand én de vele visprijzen. Het werd een gezellige avond met een verrassende uitslag. Niet de heren maar de dames waren ruim vertegenwoordigd in de eerste 10 van de uitslag. Alleen Gerard Velu en George Jimmink wisten aan de greep de ontkomen en de avond winnend af te sluiten. Ze begonnen heel modaal met 1389, maar zetten daarna 2283, 1805 en 1780 op de kaart en werden winnaar met 7257 punten en 5 marsen. Martha Westdorp en Gré Timmer kwamen met 7149 en 4 marsen net iets te kort en lachende derde werd Ria Visser met Hanna met een totaal van 6913 punten. Zij haalden geen marsen.

De voorzitter reikte de prijzen uit met de mededeling dat de TX36 en TX34 gezorgd hebben voor de vele visprijzen en dat Jaap Tuitman zijn talent voor het roken van vis heeft waargemaakt.