Denise Betsema.
Denise Betsema. Foto: deniesoverseas.nl

Denise Betsema in TV-programma

Denise Betsema gaat haar opwachting maken in het TV-programma Go Cycling dat op SBS6 wordt uitgezonden.

Denise kwam bij toeval met het programma in contact. Adri Ulfman, producent van de serie, stond bij haar vader John Betsema in de winkel te vertellen dat hij een deel van zijn opnames niet kon gebruiken. Die opnames waren gemaakt met een wielrenster die ook voor de NOS werkt, waardoor een concurrentiebeding om de hoek kwam zetten.

John bedacht ter plekke dat zijn dochter wellicht een goede vervangster zou kunnen zijn. Ulfman en Denise kwamen met elkaar in contact, waarna de boel in werking werd gezet. De opnames vinden eind deze maand plaats. Bedoeling is dat Denise in de uitzending materiaal gaat testen, tips en adviezen over fietsen geeft en ook vertelt over zaken als voeding. "Ik vind het superleuk om dit te gaan doen. Ik heb er heel veel zin in."

De opnames vinden plaats in Oostenrijk en Duitsland en zijn naar verwachting in april en mei op televisie te zien. Go Cycling wordt op zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur op SBS6 uitgezonden. Opnames met Denise op Texel staan vooralsnog niet op het programma, maar het zou volgens Denise mooi zijn als dat ook nog gaat lukken.

Denise kwam zondag in actie in het Belgische Hoogstraten voor een veldrit in de Superprestige. Ze eindigde als 21ste in een deelnemersveld van bijna vijftig veldrijdsters. Het was volgens de deelnemers door alle modder het zwaarste parcours dat ze tot nu toe hadden gehad.