v.l.n.r. Louis v.d. Vis, Truus Jongedijk, Kees de Weerd. Helaas was Gerrie Mosk afwezig.
v.l.n.r. Louis v.d. Vis, Truus Jongedijk, Kees de Weerd. Helaas was Gerrie Mosk afwezig. Foto: Jeu de Boulesclub Den Burg

Louis van der Vis grote winnaar

Louis van der Vis is zaterdag gekroond tot winnaar van zowel de dinsdag- als de zaterdagcompetitie van de Jeu de Boulesclub Den Burg. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse ledenvergadering.

Het was dit jaar wel voor het eerst dat er twee dames in de prijzen vielen, nog niet de eerste plek, maar ze komen er aan. In de dinsdagcompetitie was de eindstand als volgt: 1. Louis van der Vis; 2. Gerrie Mosk; 3. Kees de Weerd. Bij de zaterdagcompetitie was de eindstand: 1. Louis van der Vis; 2. Truus Jongedijk; en ook hier een derde plaats voor Kees de Weerd. Natuurlijk werd het G-Team in het zonnetje gezet. Zij ontvingen een medaille. Begeleider Theodora de Nooijer werd ook bedankt voor haar inzet en verrast met een cadeau.

Tijdens de vergadering werd ook het bestuur ge- of herkozen: Diana Kardijk, voorzitter/secretaris/ pr., Peter Dernison, penningmeester/vice-voorzitter en Fer Gieles, als tweede wedstrijdleider. Nieuw in het bestuur zijn Rob Dapper, tweede secretaris, wedstrijdadministratie, wedstrijdleider en Henk Martens als baancommissaris. Alie Schouten, die voorheen de wedstrijdadministratie verzorgde, heeft haar functie neergelegd. Ook op Harry Ran kan geen beroep meer worden gedaan als reservewedstrijdleider. Zij werden bedankt voor hun jarenlange inzet. Alle vrijwilligers kregen een applaus voor hun inzet. Het wordt weer een druk jaar voor de club. Allerlei toernooien en uitwisselingen staan op het programma met als topper ons Open Texels Kampioenschap dat op zaterdag 1 juli zal plaatsvinden. Het was een zeer geslaagde en gezellige ledenvergadering. Info over de club: www.jeudeboulesclubdenburg.nl.