Will Smith speelt een reclameman in Collateral Beauty.
Will Smith speelt een reclameman in Collateral Beauty. Foto: Persfoto

Will Smith in de put in Collateral Beauty

Hoewel er slechts één nieuwe film aan de agenda van Cinema Texel is toegevoegd, hoeven filmliefhebbers zich niet te vervelen. Naast Collateral Beauty zijn er namelijk nog tien films te zien.

Collateral Beauty: Een succesvolle New Yorkse reclameman (Will Smith) raakt door een tragedie diep in de put. Terwijl zijn vrienden zich ernstig zorgen maken om zijn welzijn, probeert hij antwoorden te krijgen vanuit het universum door brieven te schrijven naar Liefde, Tijd en Dood. Pas op het moment dat er onverwacht persoonlijke reacties komen op zijn brieven, begint hij langzaam te begrijpen hoe deze elementen met elkaar verbonden zijn in het leven en ontdekt hij dat er zelfs in tijden van groot verlies ook mooie momenten van betekenis en schoonheid kunnen zijn.

De jeugdigen onder ons kunnen onder meer terecht bij het nieuwste avontuur van 'Mees Kees' en 'Viana', voor vertier voor de hele familie draait nog steeds 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', dames op zoek naar een bestemming voor een gezellige meidenavond kunnen terecht bij 'Soof 2' en de science fiction liefhebbers onder ons kunnen genieten bij 'Rogue One: A Star Wars Story'. De volledige filmagenda vindt u elders deze krant en op www.texelagenda.nl.