Dries de Winter met buursportcoach Nils Veldhuis.
Dries de Winter met buursportcoach Nils Veldhuis. Foto: Job Schepers

Buurtsportcoach Texel nu

ook online te vinden

De buursportcoach die onlangs in het leven werd geroepen, is nu ook online te vinden.

Op de website www.buurtsportcoachtexel.nl is alles vinden over de buurtsportcoaches van Texel, wie ze zijn, wat ze doen qua activiteiten, met wie ze samenwerken en het sportaanbod op Texel. De website biedt ook de mogelijkheid tot aanmelden voor leuke en sportieve activiteiten. De Facebookpagina van buurtsportcoach Texel wordt gebruikt voor de promotie van de activiteiten. Onder meer komen hier foto's van de activiteiten op en leuke tips en weetjes over onder andere bewegen en voeding.

Deze week gaat de like-share-win-actie van start. Dit houdt het volgende in: like en deel de buurtsportcoachpagina van Texel op Facebook en vul de enquête in die op de pagina staat (duurt maar drie minuten) en wie weet maakt u een kans op één van de bonnen van Sportshop Texel ter waarde van maar liefst € 25,-, € 50,- of € 100,-. Op 25 januari zullen de winnaars bekend gemaakt worden via Facebook.

Gratis sporten

In de maanden december en januari is er de mogelijkheid om gratis te komen sporten bij Sportschool Texel. Iedere zondag tussen 11.00 en 14.00 uur kan men langskomen om gratis te sporten en/of zich te laten informeren over de sport activiteiten op Texel. In het kader van meer bewegen voor iedereen heeft Sportschool Texel de samenwerking gezocht met de Buurtsportcoaches van Young 4 Ever.

Tijdens de zondagen is er de mogelijkheid om te informeren naar sport en beweeg activiteiten op Texel. Met name voor mensen met een kleine beurs. Ook de buurtsportcoaches zetten zich in om sportbenodigdheden in te zamelen, judopakken, voetbalschoenen tennisrackets etc. Hierdoor kunnen andere mensen op weg geholpen worden.