G-team geeft HOSV pak slaag

Texel'94 G1 heeft een klinkende overwinning behaald tegen HOSV G2 uit Opmeer. Op het eigen veld werd het maar liefst 8-2. Texel kwam op voorsprong via spits Jeffrey Kolk die ook de 2-0 maakte. Beide ballen verdwenen in de rechterhoek van het doel. De teams gingen met een 2-0 tussenstand rusten. Na de rust kwam HOSV G 2 terug tot 2-1. Hierna maakte Jeffrey Kolk de 3-1 en maakte Kees van der Vis de 4-1 door de bal van dichtbij in te schieten. Vervolgens maakte Jeffrey Kolk zijn vierde doelpunt, dat wederom in de rechterhoek kwam, dus 5-1. Even later schoot Paul Bakker naar Kees van der Vis die de bal hoog in het doel schoot, 6-1. Het slotakkoord was aan Adriaan van Liere die de bal tot twee keer toe in de linkerhoek schoot. Texelkeeper Peter Breuer keepte in de tweede helft erg goed. Hij hield veel ballen tegen. Eindstand 8-1. Volgende week zaterdag (3 december) speelt het G-team om 11.00 uur uit tegen HOSV G1 (Opmeer).