De dames van Tevoko CMV.
De dames van Tevoko CMV. Foto: Tevoko

Jongste jeugd Tevoko in topvorm

De jongste jeugd moest afgelopen zaterdag hun wedstrijden spelen op Texel. Onder aanmoediging van ouders, opa's en oma's, vriendjes en vriendinnetjes speelden beide Tevokoteams prachtige wedstrijden. Tevoko 1 moest de eerste wedstrijd tegen het sterke Boemel 1 volleyballen. De meiden trokken zich goed op aan het hoge niveau en speelden de meeste ballen in drieën wat bonuspunten op leverde. De meiden streden voor wat ze waard waren en de eerste set ging met 66-57 naar de Texelse meiden. De tweede set was een spannende set die erg gelijk op ging, met mooie bovenhandse services afgewisseld met mooie aanvallen pakten de meiden de punten. Maar Boemel deed hetzelfde en bleef bij. Toch was het Tevoko wat de set uiteindelijk pakte met 32-31. De tweede wedstrijd tegen Wieringermeer werd eenvoudig gewonnen (55-27 en 53-31). Tevoko 2 begon tegen Wieringermeer, de meiden moesten eerst nog even wennen en keken tegen een achterstand aan. Maar opeens begon het te draaien bij Tevoko, hierdoor pakte Tevoko de voorsprong die ze niet meer weggaven (46-38). In de tweede set gingen de meiden fanatiek door en ook deze set werd gewonnen met 32-18. De tweede wedstrijd was tegen het sterke Boemel 1. Helaas was dit team nog te sterk voor de meiden. De wedstrijd ging dan ook verloren met 32-58 en 39-62. Tevoko 1 heeft hierdoor de koppositie genomen in de poule.