De Bruijn nieuwe voorzitter ZDH

Mike de Bruijn is Nico van Heerwaarden opgevolgd als voorzitter van ZDH in Den Hoorn.

De Bruijn, speler van het eerste en in het dagelijks leven adjunct-directeur van het vliegveld, was sinds 2011 al penningmeester bij de Zwaluwen. Van Heerwaarden stond vijf jaar aan het roer bij ZDH. Hij nam afgelopen vrijdag tijdens een drukbezochte jaarvergadering afscheid van de club. De Bruijn benoemde hem tot Lid van Verdienste voor zijn werkzaamheden. Joop Rommets werd eveneens tot Lid van Verdienste benoemd. Hij is sinds 1994 secretaris van ZDH en daarvoor was hij een jaar kantinebeheerder. Rommets was jarenlang speler in het eerste en speelt nu nog mee in het tweede van ZDH. Marga Boon is De Bruijn binnen het bestuur opgevolgd als penningmeester.

Gisteravond heeft ZDH op haar drukbezochte jaarvergadering afscheid genomen van voorzitter Nico van Heerwaarden, die in de afgelopen vijf jaar de scepter zwaaide over de bloeiende sportvereniging. Penningmeester Mike de Bruijn (sinds 2011) zal hem opvolgen, waardoor Marga Boon de nieuwe penningmeester wordt van sv ZDH. Zij was sinds vorig jaar bestuurslid namens de gym.

Het eerste wapenfeit van De Bruijn als voorzitter was om Van Heerwaarden uitgebreid te bedanken voor zijn voortreffelijke inzet voor de club. Behalve de welbekende bloemen en een dinerbon bij hoofdsponsor PAAL 9 werd hij benoemd tot "Lid van Verdienste".

Onverwachter, maar niet minder verdiend, was dat de nieuwe voorzitter ook secretaris Joop Rommets in het zonnetje zette. Ook hij werd voor al zijn werk voor de club (secretaris sinds 1994 (!), daarvoor 1 jaar kantinebeheerder, jarenlang selectiespeler en nog steeds actief voor het tweede elftal) benoemd tot "Lid van Verdienste".

Overigens speelt JO19 vandaag thuis tegen DTS. De junioren kunnen hun voetbalspullen na de wedstrijd mee naar huis nemen in de nieuwe voetbaltassen die door STOLK MECHANISATIE zijn gesponsord. Chris en Dusanka hartelijk dank!

Morgen staat het inhaalduel FLEVO 1 - ZDH 1 op de agenda, maar of deze wedstrijd doorgaat is nog onzeker gezien de weersverwachting. Hou deze Facebookpagina in de gaten of download de app voetbal.nl van de KNVB voor de laatste wedstrijdinformatie.