G-team verliest

Het G-team van Texel'94 heeft afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen De Zouaven in Grootebroek met 1-0 verloren.

Uit het verslag van Jos Bakker: "We speelden dit keer 8-8. Wij hadden één wisselspeler en dat was Jan Frans Haveman. De Zouaven hadden wel vier wisselspelers. Bij Texel'94 waren verhinderd Jeffrey Kolk en Twan Weijers (pols in het gips, doet niet meer mee tot de winterstop). Voordat de wedstrijd begon, stonden alle spelers op één lijn en moesten we allemaal een hand geven en moest de aanvoerder, dit keer Jos Bakker, kop of munt doorgeven en ik zei kop. Onze coach Klaas van den Berg had aan ons doorgegeven dat we alleen met één spits gingen spelen omdat we geen andere spelers voor konden spelen. Dit was alleen Kees van der Vis. Die had in de eerste helft meerdere kansen maar ging tegen de paal of tegen de keeper. De Zouaven waren in de eerste helft veel sterker maar de bal ging niet in doel of onze keeper Peter Breuer hield hem tegen. Ruststand 0-0. Na ongeveer tien minuten in de tweede helft maakten De Zouaven de 1-0 door een laag hard schot in de rechterhoek. Onze keeper Peter Breuer was kansloos. Even daarna had Paul Bakker een kans voor doel over links, maar hij schoot de bal naast het doel. De Zouaven hadden ook geen kans meer, dus het bleef 1-0. Volgende week zaterdag 12 november spelen we uit tegen KGB in Bovenkarspel om 11.00 uur.