Larissa Klaas met Flair-zangeres Sandra van der Meer in de nevelen gehuld op het podium.
Larissa Klaas met Flair-zangeres Sandra van der Meer in de nevelen gehuld op het podium. Foto: Job Schepers

Bedankfeest Larissa geslaagd

"Ik ben nu zenuwachtiger dan wanneer ik moet fietsen." Nerveus en met trillende handen zit Larissa zaterdagavond in de kelder van Question Plaza. De hele tijd zingt ze zachtjes de teksten die ze over een kwartier op het podium ten gehore gaat brengen, bang dat de teksten in de tussentijd uit haar hoofd vliegen.

Als het eindelijk zo ver is, blijken alle zenuwen weg. Met het nummer "Rio" dat ze zingt met de zangeres van de Flair, de band van vader Kees, is het ijs gebroken. Op dat moment zijn er een man of vijftig aanwezig op het feest. Doordat ze allemaal last lijken te hebben van pleinvrees is de dansvloer zo goed als leeg en lijkt het erg rustig. Naar mate de avond vordert, wordt het drukken en zoeken mensen ook de dansvloer op. Flair laat zien dat ze niet alleen uitgenodigd zijn vanwege de familiebanden met de winnares van Paralympisch zilver bij het aangepast wielrennen op de baan. Kees Klaassen en Sandra van der Meer zongen de longen uit hun lijf en ook instrumentaal zat het goed in elkaar. Larissa zelf genoot misschien wel het meest van iedereen. "Ongelofelijk! Wat heb ik een topavond gehad! Het was echt meer dan fantastisch!!!!! Ik heb mega genoten en iedereen onwijs bedankt", schrijft ze op haar Facebook. Ook vader Kees kijkt intens gelukkig terug: "Ik ben super tevreden! Vooral omdat Larissa er nog helemaal vol van is. En ze niet kan beschrijven hoe mooi ze het vond dat we ook nog samen hebben gezongen." Op het feest waren veel vrienden en familie aanwezig, maar ook de nodige Texelaars hadden Question Plaza weten te vinden. Het was een gezellig avond.

Om de avond extra kleur te geven werden er ook lootjes verkocht. Nog niet alle prijzen zijn opgehaald. Het gaat om de volgende nummers: Blauw 28, 102, 123, 305, 318, 666 en 805. Groen 60, 305, en 277. Wit 113, 542, 583 en 743. De prijzen kunnen opgehaald wordt bij de Martha Hoeve Texel, Schilderweg 251B in Oudeschild. Geopend dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.