Nieuwe organisatie intocht Sint

Jacobine Mantje en Robin van Sambeek hebben de organisatie van de algemene intocht van Sinterklaas in Oudeschild en de rondgang in Den Burg overgenomen.

De organisatie was de afgelopen jaren in handen van Lottie Lugtmeijer, Lotte van de Belt en Erika Waaijer. Zij waren op zoek naar opvolgers en vonden die in Van Sambeek en Mantje. De twee nieuwe organisatoren werken net als de vorige organisatoren onder de vlag van de dorpscommissie van Den Burg.

"Lottie, Lotte en Erika hebben ons een goed draaiboek overgedragen waar we prima mee uit de voeten kunnen", laten Van Sambeek en Mantje weten. "Ze hebben ervoor gezorgd dat ouders en kinderen de Sint de afgelopen jaren op de haven welkom konden heten. Nu is het aan ons om dat voor elkaar te krijgen.'

De algemene intocht van Sinterklaas in Oudeschild vindt plaats op zaterdag 19 november. Aansluitend volgt de rondgang in Den Burg. Mantje en Van Sambeek maken de komende tijd een ronde langs bedrijven en organisaties met verzoeken tot medewerking om het feest mogelijk te maken.

Mensen die een financiƫle bijdrage willen doen in de kosten van de intocht, kunnen dat doen op IBAN NL29 RABO 0145 051 781 tnv Dorpscommissie Den Burg onder vermelding van 'sponsoring intocht Sinterklaas 2016'. Alle bijdragen worden zeer gewaardeerd.