Nipt verlies van U14 Marels

Nipt verlies voor het U14 team van De Marels tijdens een spannende wedstrijd bij de Mapleleaves uit Heemskerk. De teams waren aardig aan elkaar gewaagd en de wedstrijd ging met 41-40 maar net verloren. De eerste helft van de wedstrijd liep het aardig gelijk op, maar zowel na het eerste als het tweede kwart stond de thuisploeg een paar punten voor. De verdediging van De Marels liep goed, met Gerbrand de Wit in de hoofdrol. Het scoren wilde alleen niet lukken. Het derde kwart kwam De Marels dichterbij, vervolgens begonnen de ballen goed te vallen. Met als resultaat dat De Marels met 11 punten voor stond bij het begin van het vierde kwart. Maar in het vierde kwart wilde het scoren niet lukken en kon de thuisploeg zich terugknokken. In de laatste minuut werd ook nog net de winnende basket gemaakt. Voor De Marels scoorden Sven de Jong 14 punten, Mart Kikkert en Gerbrand de Wit 8 punten, Sam Ekker en Tijn Zeeman 4 en Job Smit 2.