Deelnemers aan de laatste onderlinge wedstrijd bij Manege Kikkert.
Deelnemers aan de laatste onderlinge wedstrijd bij Manege Kikkert. Foto: Manege Kikkert

Wisselbeker onderlinge wedstrijd Kikkert prooi voor Veldman

Mooi lopende pony's en natte deelnemers. Dat was het beeld van de tweede en laatste onderlinge wedstrijd bij Manege Kikkert. De wisselbokaal werd gewonnen door Daphne Veldman.

23 Kinderen en volwassenen hadden afgelopen zondag hun tweede en laatste onderlinge wedstrijd van dit seizoen. Na weken prachtig weer hadden de deelnemers nu het tegenovergestelde, regen en later op de middag ook steeds meer wind. Met als gevolg: mooi lopende pony's en natte deelnemers.

Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen wordt er gekeken wie de wisselbeker mee naar huis mag nemen. Dit keer was er niemand die twee keer eerste was geworden, maar wel iemand die één keer eerste en één keer tweede was en dat was Daphne Veldman. Zij mocht daarom de wisselbeker in ontvangst nemen.

Uitslagen:

Beginners: 1. Yentl Hoekstra op Mano, 2. Nadia Polstra op Dusty, 3. Noor Veeger op Idefix. Halfgevorderden: 1. Isa de Graaf op Idefix, 2. Femke de Porto op Mano, 3. Maaike Smit op Mano. Gevorderden en vergevorderden: 1. Jasmijn Veldman op Jara, 2. Daphne Veldman op Lilly en 3. Linde Dijker op Donder.