Texel'94 wint van Leekster Eagles

De zaalvoetballers van Texel'94 hebben vrijdagavond uit in Leek met 4-6 gewonnen van de Leekster Eagles. Pieter Jan Eelman was op dreef en maakte liefst vijf van de zes Texelse doelpunten. De zesde kwam op naam van Ruben Duinker. Texel kwam in de eerste helft twee keer achter, maar maakte dat beide keren goed. Aan het eind van de eerste helft kreeg Texel twee tienmetertrappen (soort penalty's) omdat Leek teveel fouten had gemaakt. Eelman schoot beide tienmetertrappen feilloos binnen. In de tweede helft scoorden beide ploegen nog één keer en daarna gooide Texel de boel dicht om de wedstrijd winnend af te sluiten. Texel speelt komende vrijdag 30 september thuis in Ons Genoegen in Den Burg tegen Ara Cora Kingdom uit Amsterdam. De wedstrijd begint om 20.45 uur. Het tweede team van de zaalvoetballers speelt eerder die avond in Ons Genoegen tegen White Stones.