Verlies De Koog tegen DESS

Een 3-1 nederlaag van SV De Koog tegen DESS. Trainer John Dobma: ''In de eerste helft hebben we een goed positiespel laten zien, we creëren hierdoor een aantal serieuze kansen. Op aangeven van Marlon Zijm neemt Fotoqui Camara de bal op zijn borst aan, draait weg bij zijn tegenstander en schiet hoog binnen: 0-1. DESS is vooral gevaarlijk bij dode spelmomenten, waar wij niet adequaat op reageren. Tegen het einde van de eerste helft creëren wij weer een kans die jammer genoeg niet wordt verzilverd. Daarentegen schakelt DESS snel om en komt op 1-. De omschakeling van aanval naar verdedigen loopt nog niet zo als het moet en daar maakt DESS dankbaar gebruik van: 2-1. De 3-1 valt door een welgemikte voorzet van een speler van de ploeg uit Benningbroek, die vervolgens prompt achter doelman Eddy Witte belandt. We moeten met het aantal kansen wat we krijgen eerder afstand doen van onze tegenstander. Dat zagen we vorige week ook al tegen Callantsoog.''