Matt Damon is terug als Jason Bourne.
Matt Damon is terug als Jason Bourne. Foto: Persfoto

Genoeg te zien in Cinema Texel

Geen nieuwe films, deze week in Cinema Texel. Het betekent niet dat er niets te beleven valt in de bioscoop in Den Burg. Op de agenda staan onder meer Suicide Squad, Jason Bourne, Absolutely Fabulous: The Movie, Huisdiergeheimen, Ice Age 5: Collision Course en Finding Dory. Kortom, voor ieder wat wils.

Suicide Squad: Het voelt goed om slecht te zijnā€¦ Stel een team samen van 's werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Na The Bourne Supremacy en de The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise.