Keurmerk Hotel Texel

Souschef Robin Mosk en Operational manager Nancy Hopmans van Hotel Texel in Eierland namen zondag het keurmerk "Waddengoud" in ontvangst. Als derde hotel op Texel mag Boutique Hotel Texel nu met dit eervolle keurmerk stralen.

"Waddengoud" is het keurmerk van de Stichting Waddengroep voor duurzame producten en diensten uit het Waddengebied. Naast streekproducten kunnen ook horecadiensten en accommodaties het keurmerk ontvangen. Waddengoud geeft de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt. De diensten bieden u een unieke ervaring van de Wadden, waarbij een aantal van deze diensten ook producten uit de Waddenregio serveren.

Het hotel wordt geprezen om haar persoonlijke "Texelse" benadering van haar gasten. Een persoonlijke check-in met begeleiding naar de luxe kamers waar niet alleen wordt verteld over het hotel en haar faciliteiten en herkomst maar ook alvast de leukste insider tips van en over het eiland worden meegegeven. Rondleidingen over boerderij en stokerij en de mogelijkheid tot het wandelen over eigen akkers via de boerenwandelroute. Eerder ontvingen Grand Hotel Opduin in De Koog, restaurant Wambinge in De Koog en de restaurants van De Lindeboom in Den Burg, Brasserie De Lindeboom en Het Schoutenhuys het keurmerk.