Matt Damon is Jason Bourne
Matt Damon is Jason Bourne Foto: Persfoto

Matt Damon keert terug als Jason Bourne

Matt Damon keert terug in de huid van Jason Bourne. Naast deze actiefilm is in Cinema Texel de voorpremière te zien van Huisdiergeheimen.

Na The Bourne Supremacy en de The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. In Jason Bourne keert de voormalig, meest dodelijke agent van de CIA, Jason Bourne terug vanuit de anonimiteit. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander, Vincent Cassel en Tommy Lee Jones, ook Julia Stiles keert terug in de Bourne cast. Samen met Jeffrey Weiner zal wederom Frank Marshall van Captivate Entertainment de film produceren, zij krijgen hierbij hulp van Greengrass, Damon, Gregory Goodman en Ben Smith. Geschreven door Greengrass en Christopher Rouse en gebaseerd op de personages gecreëerd door Robert Ludlum.

Huisdiergeheimen is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke, Despicable Me 2/Verschrikkelijke Ikke 2 en Minions. Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn?

Het volledige filmprogramma vindt u elders deze krant en op www.texelagenda.nl.