Een nieuw avontuur van Ice Age doet zijn intrede
Een nieuw avontuur van Ice Age doet zijn intrede Foto: Job Schepers

Nieuw avontuur Ice Age in Cinema Texel

Veel nieuwe films in aantocht in Cinema Texel. Op het programma staan: Ice Age 5: Collision Course, De GVR (vanaf woensdag 20 april), Renesse en The Conjuring 2.

Scrat's epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

In de nu al veelbesproken film Renesse krijgt puber Bas een duidelijke boodschap van zijn stervende opa (Peter Faber): wacht niet met vrouwen versieren, want je moet 'de melk schenken als 'ie vers is'. Als Bas daarna de opdracht krijgt om de as van zijn opa uit te strooien in Renesse, besluit hij het advies op te volgen in de zomervakantie. Samen met zijn weirde neef Thijs (Sam Doets) en twee vrienden Luca (Martijn van Eijzeren) en Daniel (Simon Kindermans) vertrekt Bas naar het roemruchte badplaatsje om eindelijk eens een meisje te scoren.
De complete filmagenda elders deze krant en op www.texelagenda.nl.