Kampioenschappen Heri Hodie succesvol

Op de tennisbanen van Heri Hodi in De Cocksdorp zijn afgelopen weken de clubkampioenschappen gehouden. Het toernooi staat ieder jaar garant voor vele sportieve en gezellige wedstrijden, waar steeds veel kijkers op af komen.

Ook dit jaar mocht de organisatie tevreden zijn over de deelname; meer dan vijftig procent van de volwassen leden deed in één of meerdere onderdelen mee. Het gemengd dubbel was daarbij het populairst. Voor alle onderdelen werd in poules gespeeld. Zo had iedere deelnemer meerdere wedstrijden en kon iedereen na afloop, ondanks de soms grote verschillen in onderlinge sterkte, terugkijken op leuke partijen. Het goede weer en de gezamenlijke barbecue in het slotweekend zorgden voor een fraaie omlijsting.

De dames dubbelpoule kende zes koppels. Menig partij mondde uit in een wedstrijd over drie sets. Met vast spel werd de eerste plaats opgeëist door het duo Corry Ranzijn en Yvonne Verbrugge. De tweede plaats was voor Ria Zoetelief en Mieke van den Bent. In de heren dubbelpoule – 7 duo's - was al snel duidelijk dat de prijzen opnieuw verdeeld zouden worden tussen de duo's die ook verleden jaar elkaar in de eindstrijd hadden bevochten. Het betrof Dennis Vonk/ Willem Verbrugge en Martijn v/d Linde/Stefan Hooyschuur. De onderlinge wedstrijd werd opnieuw een spannend gebeuren. Ook dit jaar wisten v/d Linde/Hooyschuur met goed geconcentreerd spel het kampioenschap binnen te halen door Vonk/Verbrugge met 6-4 6-4 te verslaan. Het volledige verslag vindt u op www.texelsecourant.nl.